Celebració 2 anys Revista Mirall i inauguració de l’espai AnGram

El divendres 23 d’octubre Revista Mirall va inaugurar l’espai AnGram per celebrar els dos anys de la revista i promocionar l’artista Gorka Piñol, autor de l’exposició ‘Caos normatiu’.

L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, la presència del diputat i president de Súmate, Eduardo Reyes, el cap de cultura de Mirall i comissari de l’exposició, Joan Vila i l’autor de les obres, Gorka Piñol i membres del món cultural de Barcelona.

En els parlaments vaig posar en relleu l’objectiu de Revista Mirall, promocionar joves del món de la cultura i del periodisme davant un context social on molts joves han perdut la il·lusió i l’esperança per la manca d’oportunitats que ens ofereix el món laboral. Davant aquest panorama, amb un mercat precaritzat i un futur d’ombres, Mirall durant aquests dos anys ha crescut sense recursos però amb la implicació d’un grup de joves pluriocupats que dediquen part del seu temps a un projecte que els permet fer allò pel qual es van formar. Dos anys que són només el preàmbul d’un projecte que mira cap endavant, amb la il·lusió de tirar endavant un projecte que ambiciona donar l’oportunitat a tots aquells que no la troben i així recuperin l’esperança perduda.

Confesso la meva alegria per la quantitat de gent que va venir, en el moment dels parlaments érem tants que hi havia dues sales plenes. Només recordar-vos que a partir d’ara Revista Mirall anirà organitzant regularment actes, exposicions i trobades amb gent del món de la cultura i el periodisme. Formeu part d’aquesta etapa -> Mira’t al Mirall

Dóna un cop d’ull a l’àlbum de fotos de l’acte

1,063FansLike
436FollowersFollow
10,513FollowersFollow