Crítics, al sac i ben lligats

Captura de pantalla 2014-05-30 a las 10.51.00

Pere Navarro ofereix reincorporar-se al PSC als crítics del sector catalanista.

“Así, Navarro propone a Joan Ignasi Elena, Marina Geli y Núria Ventura, volver a su estatus inicial siempre y cuando “se acepten las normas democráticas del partido,” es decir, si no vuelven a votar en contra de lo acordado por los órganos de dirección del partido.”

Dues lectures de la notícia, la primera i no menys probable, Navarro vol tornar a posar el PSC a l’eix catalanista i social que sempre ha ocupat. Dubto de l’afirmació, en el sentit catalanista tenint la dependència que té amb el que ordena el PSOE des de Ferraz. La centralitat catalanista ara mateix té un alt component sobiranista.

La segona, és purament estratègica. Lligar als crítics perquè no formin el seu propi partit sota el paraigua de la comprensió i adaptació. Per què? Com es pot llegir en el paràgraf extret de la notícia, una de les condicions que posaria el primer secretari del PSC és que els crítics no tornin a votar en contra del que ordeni la direcció del partit -controlada totalment pels qui han posat el PSC o és ara-. Per tant, un llop amb pell d’ovella. Acceptar la postura dels crítics, ordenar des de la direcció el que es porta fent els últims anys i els primers a acceptar.

Massa triguen els crítics a formar un nou partit, sempre amb el “que marxo, que marxo!” però mai fent el pas. Sigueu valents si tan convençuts esteu!

 

1,063FansLike
436FollowersFollow
10,513FollowersFollow