El Punt Avui i El Periódico lideren les subscripcions digitals més barates

És impossible determinar el futur de la premsa escrita en format paper. Malgrat el circ mediàtic d’opinions, la realitat actual és que la convivència entre paper i digital construeix una sèrie d’ofertes de subscripcions molt variades. Centrant-nos avui en les digitals, comprovem com les promocions anuals, la d’un any històric o ser un nouvingut al selecte club dels subscriptors de la capçalera dibuixen unes ofertes i uns preus molt variats que poden ser un reclam molt dolç per atraure nous lectors. Repassem els preus de les capçaleres per ordre econòmic, de menor a major.

Oferta per efemèride

El tricentenari ha motivat a la capçalera independentista, El Punt Avui, a promoure una de les subscripcions més ecònomiques que ara mateix es poden trobar els lectors al mercat. Com ja vàrem veure a l’article  El Punt Avui fa el salt definitiu al món digital, la capçalera aposta per oferir per 1€ al mes la informació del paper en format digital de El Punt AvuiEl 9 EsportiuL’Econòmic i el suplement Presència. Una subscripció anual per només 12€.

El Punt Avui 2014

Oferta per aniversari editorial

El Periódico està de celebració, 35 anys de periodisme que ben bé es mereixen una oferta especial per guanyar subscriptors. Amb ‘oferta 35 aniversari’, nom amb el qual s’ha batejat la promoció especial, els nous subscriptors poden tenir l’edició digital diària de la capçalera que inclou e-Periódico, edició PDF, arxiu d’hemeroteca, edició e-Paper, versió iPad, Iphone i Android. Un euro per any de vida del diari, 35€ anuals per llegir en format digital la versió en paper de El Periódico.El Periódico 35

Oferta per èxit 

100.000 seguidors a Facebook han fet modificar l’oferta del diari ARA. Fa pocs dies el diari oferia una subscripció semestral de 45€ (90€ a l’any), ara, amb motiu de celebració pel nombre de m’agrada obtinguts la capçalera tira endavant una nova subscripció a meitat de preu. 24€ per semestre, 48 euros a l’any amb accés digital il·limitat al web i dispositius mòbils i a l’ARA Premium, on es podran consultar continguts exclusius del web i l’hemeroteca del diari.

Diari ARA

Captura de pantalla 2013-11-20 a las 18.38.25

Oferta d’introducció

La Vanguardia és la capçalera que té les subscripcions més cares en versió digital de les quatre catalanes. La seva oferta se centra a oferir un impuls al lector per subscriure’s un primer any, enganxar-lo i mantenir-lo. És el diari amb més subscriptors -en paper- de Catalunya, uns 66.000. I és una de les capçaleres amb més subscriptors a Europa.

La Vanguardia

1,063FansLike
436FollowersFollow
10,513FollowersFollow