Mala campanya de Chacón

La campanya de Carme Chacón no està sent bona, si no és per la proposta de tenir el Senat Federal a Barcelona, el seu discurs el podria signar qualsevol membre del PP i C’s que conegui els tòpics contra el sobiranisme dels últims quatre anys.

Cau en la simplicitat de reduir el moviment independentista a la figura del president Mas, a exposar que la Generalitat obre ambaixades i en reivindicar la regeneració de l’Estat quan ella no representa en cap cas la novetat: 15 anys en política, Ministra d’Habitatge del 2007-2008 i de Defensa del 2008-2011 dels governs de Zapatero. És l’autora de la frase “vamos a agilizar los deshaucios” el 28 de setembre de 2007 per facilitar els desnonaments “exprés” que durant la legislatura de Rajoy va provocar l’expulsió de milers de famílies de casa seva.

És una política que, ara mateix, no sap on posar-se per trobar el seu espai. En l’àmbit social Podem la regateja, en l’espai nacional té el mateix posicionament que PP i C’s. La seva única aspiració és la de motivar el votant clàssic del PSC, aquell que per moltes onades que vinguin segueix apostant pel socialisme.

Només en una cosa té raó, ho digué ahir al debat de 8tv. “La desafecció entre Catalunya i Espanya ve de l’any 2006”. Sí, i tant. Amb un govern del PSC a la Generalitat, del PSOE a la Moncloa i Alfonso Guerra “cepillando el Estatut”

1,063FansLike
436FollowersFollow
10,513FollowersFollow