Neix Al-Yazira America amb l’objectiu de revolucionar el periodisme dels EUA

Al-Yazira America
Al-Yazira America

La cadena de televisió Al-Yazira llança demà (20 d’agost) una nova cadena d’informació als Estats Units d’Amèrica, Al-Yazira America, amb l’objectiu de revolucionar el periodisme del país i superar els prejudicis i reticències del públic local. Com a fet diferencial, la cadena apostarà per reportatges profunds i de llarga durada i menys publicitat (6 minuts de publicitat per hora contra els 15 que ofereixen les altres cadenes).

En la que serà la seva primera emissió, segons informa el corresponsal a Washington de l’Agence France-Presse, Al-Yazira America arribarà a 40 milions de llars de tot el país i competirà braç a braç amb la CNN, l’MSNBC i Fox News. Segons Ehab Al Shihabi, director general interí de la televisió, “sabem que els nord-americans volen rebre una cobertura en profunditat dels temes d’actualitat que els interessen. Volen més reportatges imparcials i menys presses de partit, exactament el que fa Al-Yazira”

Al-Yazira America tindrà la seva redacció a Nova York, oferirà 14 hores diàries en directe amb documentals, programes de debat i butlletins de notícies a cada hora en punt. Amb el suport econòmic de la familia reial de Catar, en la cadena hi treballaran 850 persones en 12 oficines repartides per tot el país i 70 en la resta del món

 

 

1,063FansLike
436FollowersFollow
10,513FollowersFollow