No demanaré perdó per demostrar el que sento

Cada vegada fa més gràcia o, si més no, curiositat sentir a parlar de la pluralitat d’Espanya, aquest país que a la seva constitució diu respectar les diferents nacionalitats. Tot i que la bandera d’en ‘Cesc’ és, ara per ara, el tema del moment que dóna veu, lamentablement, a tots aquells sectors que només veuen en Franco com un espanyol modèlic que mata tot aquell que no fa reverència a l’àguila atropellada de la bandera bicolor. Per enèsima vegada els catalans hem d’abaixar el cap per demanar perdó i jurar que no tornarà a passar, com si fóssim nens que han fet una entremaliadura i el papa els renya.

Fa una setmana demanava una mica més de respecte cap a la gent que va assistir a la Jornada Mundial de la Joventut a Madrid, aquesta setmana no, no demanaré respecte cap als catalans, no demanaré que ens respectin perquè no ens ho mereixem. No necessitem que ens respectin aquells que ens senyalen, ens insulten i ens diuen polacs. No necessitem llegir diaris on ataquen a jugadors que d’un dia a l’altre passen de ser els “héroes de la Roja” a ser una diana fàcil per l’insult.

Des de quan hem de demanar perdó pel que sentim? Oblidem-nos del tema ‘Cesc’. Quants polítics han hagut de dissimular el seu sentiment per créixer en la seva carrera? Vegis el cas de Carme Chacón. Quants de nosaltres no hem callat per evitar problemes? Això no és un país plural, és un país estancat, incapaç d’avançar i acomplexat. Sempre demostrant lleialtat a l’única bandera, l’autèntica la millor i la que més brilla, l’espanyola, perquè companys, “España és una y no mil y una”, i menys mal, mil països així al món estarien constantment en guerra i ens potarien a la destrucció.

Ets pots sentir català, espanyol, europeu o de Mart, però mai ataquis el sentiment de ningú i creguis que el teu és l’únic i el millor. Si tant mal fan les banderes teniu un problema, i no és constitucional, és la mentalitat feixista que us priva respectar a la resta de nacionalitats.

1,063FansLike
436FollowersFollow
10,513FollowersFollow