Per què Intocabledigital?

A punt de començar la segona i més interessant etapa d’Intocabledigital.cat, m’he pres la llibertat de fer una petita reflexió de per què escollir el nostre portal com un dels llocs de visita quotidians per a vosaltres.

Des que vàrem tirar endavant aquest projecte l’Albert Olaya i jo, sempre hem estat buscant un fet diferencial al nostre web. Ens vam adonar que hi ha molts portals d’internet d’informació, notícies i esports, us en podria fer una llista sencera amb moltes webs, cadascuna millor que l’anterior, amb unes característiques semblants i a la vegada interessants. Per tant, que ens pot fer ser l’alternativa a la informació? L’opinió. És cert que molts de vosaltres pensareu amb blogs personals, la secció d’opinió dels diaris digitals i fins i tot amb les tertúlies tan productives de moltes televisions privades, no obstant, aquí volem ser diferents.

Amb la intenció de no voler passar desapercebuts i voler plasmar en vosaltres un lloc de visita on poder llegir les opinions d’un grup de gent que creu amb la llibertat, la democràcia i manté uns ideals catalanistes. Intocabledigital pretén ser un portal que no només comptarà amb joves universitaris que donaran el seu punt de vista dels temes d’actualitat, sinó que a més s’ha proposat tenir com a col·laboradors  professionals del sector periodístic i altres camps per dotar de major rigor i seriositat aquest projecte.

Tanmateix, ara podeu pensar: aleshores, per què Intocabledigital? Des de sempre els personatges que han tingut més influència al món han estat tractats com a persones úniques, amb molt poder, diners i influència que deixava en res el que el poble volia mentre s’erigien com a individus Intocabledigital per la societat. Ara, els que uns veuen com a votants, altres com a possibles inversors i molts com a individus que han de pensar el mínim perquè això ho fan els que tenen el poder, han de començar a despertar. El nostre projecte no neix per canviar res, només per demostrar que, tot i que sembli que no ens interessi o molesti que un lladre com Fèlix Millet sigui al carrer, que el preu del petroli pugi o que el tancament d’una fàbrica és només un fet aïllat, nosaltres sabem i opinem sense pèls a la llengua d’això i ho farem erigint-nos com allò que no volen que siguem mai, Intocables.

1,063FansLike
436FollowersFollow
10,513FollowersFollow