Portada de la setmana: L’amor secret del president

revista-closer-presidente-hollande-francia_MDSIMA20140110_0205_35

És la portada que ha sacsejat la política francesa i, en concret, la vida privada del president de la seva República, François Hollande. La revista Closer mostra, en la portada d’aquesta setmana, unes imatges del president amb casc de moto entrant a un pis proper a l’Elysee on presumptament tindria les seves trobades amb l’actriu Julie Gayet. Hollande ni confirma ni desmenteix, només concreta que aquests assumptes “es tracten en privat” i que ara mateix la seva vida sentimental no passa per un bon moment.

Tres dones construeixen ara mateix el triangle amorós del president, Ségolène Royal, mare dels seus quatre fills i amb qui va estar fins al 2007. Valérie Trierweiller, la dona amb la qual va arribar al poder l’any 2012 i Julie Gayet, una actriu que va donar suport a la campanya per la presidència apareixent en un vídeo a favor d’Hollande. Una situació que pot semblar excepcional, però que no ho és en la política francesa i molt menys en la figura del president.

Nicolas Sarkozy (2007 – 2012) va tenir un romanç amb la model i cantant Carla Bruni dos anys després de divorciar-se. Jacques Chirac (1995-2007), la premsa informava de la seva fascinació per les dones quasi setmanalment, fins i tot va córrer el rumor de l’existència d’un fill secret. François Mitterrand (1981-1995), la revista Paris Match va publicar l’any 1994 fotografies de la seva filla il·legítima que va acabar reconeixent poc abans de morir. Valéry Giscard D”Estaing (1974-1981), la premsa estrangera informava de relacions extramatrimonials, i Georges Pompidou (1962 – 1968), qui fou vinculat en la mort del guardaespatlles de l’actor Alain Delcon, qui es deia que posseïa fotos íntimes de la seva dona.

Un historial que no fa estrany que un diari com el The Times s’atreveixi a dedicar un reportatge en portada del tema: How to survive being French woman. Lessons for the First Lady (Com sobreviure sent una dona francesa. Lliçons per a la primera dama). Vista l’experiència, serà necessària més que una guia de consells.

How to survive beig French woman. Lessons for the First Lady
How to survive beig French woman. Lessons for the First Lady

1,063FansLike
436FollowersFollow
10,513FollowersFollow