Els projectes que hi ha en aquest espai són els que he desenvolupat des de l'àmbit periodístic, polític i corporatiu. Com a assessor de comunicació freelance he col·laborat en diferents iniciatives de diferents índoles que tenien necessitats molt concretes per a assolir les seves fites.

Sí al futur

Arran de la feina feta a la Plataforma Més que una Moció la candidatura de Víctor Font a la presidència del FC Barcelona, Sí al futur, em va proposar ser el responsable de les xarxes socials de la candidatura i coordinar l'equip format per l'Albert Medina, la Mònica Garcia i l'Èlia Planchart.

Les tasques principals foren la de gestionar el contingut produït per l'equip, potenciar el missatge de campanya a les xarxes, genera material fotogràfic i audiovisual.

Més que una Moció

El mes de setembre del 2020 vaig ser designat com a responsable de la campanya a Twitter de la Plataforma Més que una Moció. La meva tasca era la de crear i desenvolupar el missatge i tot el contingut audiovisual a les xarxes socials.

El resultat fou que, amb un perfil inicial de 3.000 seguidors, amb un missatge en català i una estratègia enfocada en recuperar allò que va fer del Barça 'Més que un Club' l'impacte total a Twitter fou de més de 10 milions d'impressions.

Revista Mirall

El novembre del 2013 vaig emprendre RevistaMirall.com, una capçalera digital de reportatges i entrevistes de temàtica socio-cultural i política. Apostem per un periodisme d’històries característic del de la dècada dels 60-70 amb el que es coneixia el ‘Nou Periodisme’. És un projecte format per periodistes que a manca de feina se’n creen, promocionem joves del món cultural i periodístic.

Craft Barcelona

Assessorament i execució de plans de comunicació per a potenciar la imatge corporatica de l'històric bar de cervesa artesanal a les seves xarxes socials.

Durant la pandèmia, i amb les fases de tornada a l'activitat, es va elaborar un pla de comunicació per atraure clients de Barcelona davant la manca de turistes.

Arquimedis

Assessorament en la imatge i edició de material corporatiu per anunciar la inauguració d'un nou despatx del bufet d'advocats a Granollers.

La Cova

Iniciativa desenvolupada el maig del 2019 amb l'ànim d'oferir un programa d'entrevistes en directe al bar Craft Barcelona amb personatges destacats de l'espai cultural, polític i mediàtic català. El tarannà del programa és d'entreteniment, intenta oferir un espai on poder conèixer amb un to més distès els entrevistats.

La República

El setembre del 2016 inicio un període d’assessorament periodístic al grup Catmèdia S.L amb molt bons resultats: ‘Segon màxim històric del directe!cat: 814.740 gràcies‘, ‘924.104 gràcies! Rècord absolut de visites del directe!cat‘, ‘directe!cat tanca el 2016 amb el seu màxim històric de visites‘. Setembre del 2017 va superar el milió de visites, i l’octubre 1.500.000 visites úniques. Juliol del 2018 fem el llançament de La República, el projecte pel qual vam estar treballant durant dos anys al directe.cat. En aquest nou diari exerceixo de redactor en cap. El maig del 2019 tanco l’etapa de redactor en cap de La República després d'aconseguir en 28 dels 32 mesos l’objectiu de superar les 700.000 lectures úniques per dedicar-me plenament a Revista Mirall.

Súmate

Del juliol del 2015 fins al 27 de setembre cap de premsa de l'Eduardo Reyes, president de Súmate, i número 6 de la llista de Junts pel Sí, pel període electoral. A més, assessor de comunicació de l'entitat Súmate fins a l'última setmana de novembre de 2016. Durant aquest període com a secretari de comunicació de l'entitat vaig ser l'encarregat de gestionar tota la comunicació corporativa i política de l'associació. Des de les xarxes socials fins a l'edició de material de campanya i màrqueting.