Els projectes que hi ha en aquest espai són els que he desenvolupat des de l'àmbit periodístic, polític i corporatiu. Com a assessor de comunicació freelance he col·laborat en diferents projectes de diferents índoles que tenien necessitats molt concretes per a assolir les seves fites.

Revista Mirall

El novembre del 2013 vaig emprendre RevistaMirall.com, una capçalera digital de reportatges i entrevistes de temàtica socio-cultural i política. Apostem per un periodisme d’històries característic del de la dècada dels 60-70 amb el que es coneixia el ‘Nou Periodisme’. És un projecte format per periodistes que a manca de feina se’n creen, promocionem joves del món cultural i periodístic.

Craft Barcelona

Assessorament i execució de plans de comunicació per a potenciar la imatge corporatica de l'històric bar de cervesa artesanal a les seves xarxes socials.

Arquimedis

Assessorament en la imatge i edició de material corporatiu per anunciar la inauguració d'un nou despatx del bufet d'advocats a Granollers.

La Cova

Iniciativa desenvolupada el maig del 2019 amb l'ànim d'oferir un programa d'entrevistes en directe al bar Craft Barcelona amb personatges destacats de l'espai cultural, polític i mediàtic català. El tarannà del programa és d'entreteniment, intenta oferir un espai on poder conèixer amb un to més distès els entrevistats.

La República

El setembre del 2016 inicio un període d’assessorament periodístic al grup Catmèdia S.L amb molt bons resultats: ‘Segon màxim històric del directe!cat: 814.740 gràcies‘, ‘924.104 gràcies! Rècord absolut de visites del directe!cat‘, ‘directe!cat tanca el 2016 amb el seu màxim històric de visites‘. Setembre del 2017 va superar el milió de visites, i l’octubre 1.500.000 visites úniques. Juliol del 2018 fem el llançament de La República, el projecte pel qual vam estar treballant durant dos anys al directe.cat. En aquest nou diari exerceixo de redactor en cap. El maig del 2019 tanco l’etapa de redactor en cap de La República després d'aconseguir en 28 dels 32 mesos l’objectiu de superar les 700.000 lectures úniques per dedicar-me plenament a Revista Mirall.

Súmate

Del juliol del 2015 fins al 27 de setembre cap de premsa de l'Eduardo Reyes, president de Súmate, i número 6 de la llista de Junts pel Sí, pel període electoral. A més, assessor de comunicació de l'entitat Súmate fins a l'última setmana de novembre de 2016. Durant aquest període com a secretari de comunicació de l'entitat vaig ser l'encarregat de gestionar tota la comunicació corporativa i política de l'associació. Des de les xarxes socials fins a l'edició de material de campanya i màrqueting.

Translate »
Close
Benvingut a joansole.cat
També em pots seguir a les xarxes socials