Entrevistes amb el Quart Poder

La necessitat de pagar pels continguts, el present i el futur del sector, la disponibilitat dels diaris en format digital, la influència de la política en un titular. Totes aquestes preguntes, i d’altres, tenen resposta en aquest llibre de la mà del director de la Vanguardia, José Antich, del diari ARA, Carles Capdevila, d’El Periódico, Enric Hernàndez, i d’El Punt Avui, Xevi Xirgo.

«La radiografia que s’acaba fent de la societat espanyola a Madrid és que hi ha diaris que anomen “nacionals” i altres que anomenen “perifèrics”. “¿Qué dice la prensa nacional? ¿Y tenemos alguno de estos de las colonias?”. És una intenció molt política que no té res a veure amb el nombre de lectors.»
JOSÉ ANTICH, La Vanguardia

«Abans els poders econòmics i mediàtics teníem més marge de maniobra; ara amb les xarxes socials estem més vigilats i discutits. Desapareix aquella impunitat d’entre quatre persones que es posen d’acord.»
CARLES CAPDEVILA, ARA

«La política és política i vol influenciar sempre, quan subvenciona i quan no. Prometent subvencions o traient-les. Prometent canals de televisió…»
ENRIC HERNÁNDEZ, El Periódico

«El gran error que fem és vestir amb arguments periodístics els interessos econòmics i presentar una realitat determinada. T’estan venent la seva realitat.»
XEVI XIRGO, El Punt Avui

portada-llibre-e1383678769835

Contacte

jsole@accent.barcelona