Contacte
jsole@accent.barcelona
Tornar

Pacte amb el lector

No tinc cap vincle polític amb cap partit, les col·laboracions que he mantingut amb forces i moviments polítics sempre han estat com a independent i per a assessorar en aspectes de comunicació i/o relació amb els mitjans de comunicació.

No crec en l’objectivitat i la imparcialitat del periodisme. Crec que sempre hi ha quelcom que et fa interpretar els fets des d’una perspectiva diferent i pròpia. Procuro exercir aquest ofici amb total honestedat, criticant i felicitant les accions d’acord amb el benefici que suposa per a la societat. Sigui quina sigui la ideologia de l’executor. Condemnar o criticar sistemàticament no és un exercici que beneficiï el lector.

La meva ideologia és favorable a la defensa dels drets i les llibertats individuals per a un màxim de benestar col·lectiu. Em considero una persona que defensa la cultura, la llengua i la sobirania del poble de Catalunya. Amb referents periodístics que constaten que no és incompatible prendre partit amb l’exercici d’un periodisme crític i incòmode. John Reed, Oriana Fallaci, Hemingway i Larra, entre altres, han escenificat que no és incompatible tenir una ideologia i desenvolupar un bon periodisme.

Exerceixo aquest ofici amb la màxima professionalitat possible per informar i opinar de tu a tu amb el lector. Potser algun cop m’equivoco en l’exposició de dades i fets, es pot interpretar com una manipulació tendenciosa. Quan això succeeixi rectificaré i em disculparé. Cap manipulació, equivocació. El pacte amb els meus lectors es basa en la confiança, la certesa i fiabilitat de tot allò que explico.

Què en penses?

Ús de cookies. Cookie Policy