Contacte
jsole@accent.barcelona
Tornar

Tertúlia sobre la via eslovena i la mobilització del 21-D a El Punt Avui TV

Tertúlia a El Punt Avui TV

12/12/2018 Connexió Parlament  (17.38-18.04)

00.25.46

Connexió en directe amb el Parlament de Catalunya. Sessió ordinària.Tertúlia a El Punt Avui TV.

El video presenta una sessió del Parlament català on es discuteix la connexió entre el Parlament i la societat. Els diputats debaten la importància de la participació ciutadana en la presa de decisions.Per conseqüència la necessitat de millorar la comunicació entre el Parlament i la societat.

Per tant es destaca la importància de la transparència i la rendició de comptes en el funcionament del Parlament. La necessitat de millorar l’accessibilitat de la informació i la comunicació entre els ciutadans i els diputats.

També es discuteix la importància de fomentar la participació ciutadana en la presa de decisions. La necessitat de millorar la comunicació entre el Parlament i la societat. Es menciona la importància de l’educació cívica i la formació en valors democràtics per fomentar la participació ciutadana.

En general, el vídeo presenta una discussió important sobre la necessitat de millorar la connexió entre el Parlament i la societat. La importància de fomentar la participació ciutadana en la presa de decisions. Els diputats demanen un major esforç en la transparència i la rendició de comptes. Així com en l’educació cívica i la formació en valors democràtics per aconseguir una major connexió entre el Parlament i la societat.

VEURE LA TERTÚLIA SENCERA

Ús de cookies. Cookie Policy